Darwin IT-Talents

De site voor studenten en net afgestudeerden!
Bezoek onze site voor studenten en pas afgestudeerden!

 

Oracle Talents

Opleidingsprogramma voor IT-Talent

Darwin is gespecialiseerd in het opstellen en uitvoeren van ontwikkelprogramma’s voor jonge IT professionals. Naast aandacht voor de vakinhoudelijke/technische ontwikkeling van deze IT-talenten, besteden wij ook ruime aandacht aan de ontwikkeling van hun persoonlijke vaardigheden. Een ervaren coach zal de talenten gedurende de eerste maanden on-site  begeleiden, zodat ze zich snel ontwikkelen tot productieve IT-professionals binnen uw organisatie.

Darwin stelt in overleg met u een op maat ontworpen opleidingsprogramma samen, waarbij u zelf kunt aangeven welke onderdelen van het programma door Darwin en welke onderdelen door u zelf verzorgd worden. De vakinhoudelijke opleidingsdagen, de locatie van de opleiding, het aantal coachingsdagen, de softskill trainingen en de doorlooptijd zijn variabelen, waarmee u het voor u optimale ontwikkelprogramma kunt samenstellen.

Omscholingsprogramma's en competentiemanagement

Darwin verzorgt ook omscholingsprogramma's voor uw meer ervaren IT- medewerkers en kan u ondersteunen met het opzetten van een competentie management programma voor uw IT afdeling.

Wilt u eens vrijblijvend hierover van gedachten wisselen, neem dan s.v.p. contact met ons op.