weblog Darwin

  

 

Darwin Oracle License Store

Oracle licentie advies

Licenties en de jaarlijks terugkerende onderhoudskosten maken een substantieel deel uit van uw ICT-budget. Bovendien controleert Oracle tegenwoordig veelvuldig op correcte licentiering. Kunt u het risico van zo'n officiële LMS controle lopen?

Met onze Oracle licentie Quick scan lichten onze specialisten uw huidige IT-infrastructuur en Oracle applicatiearchitectuur door, om zo te komen tot een advies voor een optimale – en toekomstvaste - inrichting van uw Oracle licentiestructuur. Wij geven u daarmee volledig vrijblijvend advies over aanschaf, verlenging, migratie of stopzetting van uw Oracle licenties en support. Wij wijzen u tevens op de mogelijke voordelen van de inzet van Oracle hardware of het gebruik van Oracle Cloud services om Oracle licenties goedkoper of overbodig te maken en daarmee uw Total Cost of Ownership te verlagen


Oracle LMS

Oracle License Management Services checkt regelmatig of u met uw huidige gebruik “compliant” bent met de aangeschafte Oracle licenties. Met een goed advies ten aanzien van uw benodigde licenties in combinatie met de onderliggende hardware zien wij regelmatig dat onze klanten in plaats van bij te moeten betalen juist aanzienlijk kunnen besparen op hun Oracle licenties. Gebruikt u bijvoorbeeld VM Ware® om te virtualiseren, terwijl Oracle VM dit gratis aanbiedt?


Oracle licentie training

Wilt u meer weten over de Oracle licentiestructuur, zodat u beter beslagen ten ijs komt in gesprekken over uw Oracle licenties? Schrijf u dan in voor onze Oracle licentie training. In een halve dag geven wij u inzicht in de licentievormen van Oracle, de vele opties en mogelijke configuraties en helpen we u op weg om uw eigen licentiestructuur eens goed onder de loep te nemen.


Oracle licenties met korting

Darwin is Specialized Gold partner van Oracle en gemachtigd om vrijwel alle licenties van Oracle producten te leveren. Op onze Darwin License Store vindt u een overzicht van de Oracle producten en kunt u uw Oracle licenties op een eenvoudige wijze en met een aantrekkelijke korting bij ons bestellen.

Bent u geïnteresseerd in de Oracle licentie Quick scan of onze Oracle licentie training neem dan snel contact met ons op.