Klaar voor Cloud?
Doe nu de test!

IaaS Waarde Calculator

Benieuwd of Oracle Infrastructure as a Service (IaaS) iets voor u is? Bereken hier de kosten voor uw business case!

Darwin helpt u met Oracle Cloud Services

Cloudcomputing is de volgende stap in de evolutie van de IT. Altijd en overal uw data en applicaties beschikbaar, geen infrastructuur die beheerd moet worden, schaalbaar met uw business behoefte, geen up-front investeringen, etc. Maar gelden deze business voordelen ook voor uw organisatie?

Bij migratie naar de cloud krijgt u onder andere te maken met vraagstukken over integratie, security/compliance, authenticatie en een andere licentiekostenstructuur. Kiest u voor een private of een public cloud?  Of kiest u voor een hybride cloud, waarbij een aantal van uw applicaties in de cloud draaien en ge├»ntegreerd moeten worden met uw applicaties die on-premise draaien? Op welke wijze gaat u gebruik maken van de cloud: als SaaS (Software as a Service), PaaS (Platform as a Service) of als IaaS (Infrastructure as a Service)? Wellicht is het raadzaam om stapsgewijs of nog even helemaal niet over te stappen naar de cloud. Het is in elk geval belangrijk om uw cloudstrategie te bepalen, zodat u voorbereid bent op de toekomst.

Darwin is een door Oracle gecertificeerde integratie specialist en gaat graag met u in gesprek over uw cloudstrategie, zodat u weloverwogen keuzes kunt maken. Darwin is gespecialiseerd in cloud/PaaS oplossingen, waarbij wij u kunnen adviseren over integratie, performance, security en authenticatie.

Cloudstrategie

Hoe ver bent u? Doe nu de check! Vul hier de Darwin 1-2-3 Cloud Questions in.

Wilt u eens vrijblijvend met ons hierover van gedachten wisselen? Neem s.v.p. contact met ons op.

Lees meer over onze Cloud diensten