Download het PLATO Datasheet

Klaar voor Cloud?
Doe nu de test!

SLIMME OPLOSSINGEN

Darwin biedt oplossingen voor uw automatiseringswensen. Hierbij maken wij gebruik van de Oracle Cloud technologie om voor iedereen toegankelijke en eenvoudig te gebruiken applicaties te ontwikkelen.

Standaard applicaties

Darwin levert ook standaard oplossingen voor haar klanten. Zo leveren wij de applicatie PLATO voor het plannen van afstudeerzittingen in het hoger onderwijs. PLATO is op abonnementsbasis af te nemen uit de Oracle Cloud.

Lees hier meer over PLATO >

Maatwerk

Onze ervaren ontwikkelaars bouwen in korte tijd een toepassing om uw proces te ondersteunen en de doorlooptijd aanzienlijk te verbeteren. Wij gebruiken bij voorkeur de Oracle tooling voor het bouwen van ADF, JET, APEX en PL/SQL applicaties of ontwikkelen in de Oracle Cloud met Visual Builder (VBCS).

DevOps

De Oracle middleware en Java technologie is zeer krachtig, maar vereist ook een beheersinspanning. DevOps is daarbij een veel gebezigde term. Darwin heeft ter ondersteuning van DevOps teams een efficiĆ«nt release/deploy framework ontwikkeld voor de Oracle middleware dat universeel inzetbaar is. 

Meer weten? Neem contact op!