Beschikbaar

Oracle Integratie Specialist
Beschikbaar voor SOA, BPM of OSB opdracht of training on-the-job voor uw team!

Oracle UPK Specialist
Beschikbaar voor implementatieondersteuning en
e-learning ontwikkeling

Implementatie Projectleider
Beschikbaar voor implementatiebegeleiding van complexe projecten

Neem snel contact op voor meer informatie!

weblog Darwin

Oracle Advies & Implementatie

De beste leerschool voor goed gekwalificeerde medewerkers is de praktijk. Onze Oracle Consultants hebben meer dan 10 jaar ervaring op gebieden als Oracle-architectuur, integratie, applicatie ontwikkeling, migraties en begeleiding van eindgebruikers. Naast productkennis en ervaring, hebben onze consultants ook de didactische vaardigheden om kennis over te brengen aan uw medewerkers.

Onze diensten:

  • Cloud Architectuur De architecten van Darwin ondersteunen u bij het ontwerp, de beveiliging en de integratie van een voor uw situatie geschikte Cloud architectuur.
  • Software development en Integratie Onze technisch specialisten geven advies, ontwikkelen softwareoplossingen en verzorgen de integratie met uw bestaande systemen met behulp van Oracle- en Java-technologie.
  • Oracle Licensering Met onze kennis van Oracle (cloud) licenties, prijzen, supplementen en supportcontracten adviseren wij u over een optimale Oracle licensering.
  • Trainingsadvies Om er voor te zorgen dat uw medewerkers de juiste kennis opdoen en behouden, adviseren wij u over leerpaden voor Oracle Professionals en eindgebruikers, en vullen deze in met onze maatwerk trainingen en e-learning.

Wilt u meer informatie over onze adviezen en implementatie? Neem dan nu contact met ons op!

 

Lees meer over onze consultancy diensten